A Square Crop: 18 December 2021

Hartlaub’s Gull, Kelpbaai, Blaauwberg Nature Reserve, Blaauwberg, South Africa
 • Location: Kelpbaai, Blaauwberg Nature Reserve, Blaauwberg, South Africa
 • Date Taken: 2020-09-03
 • Camera: Canon EOS 7D Mark II
 • Lens: Canon Zoom Lens EF-S 18-200 mm 3-5.6 IS
 • Exposure Program: Manual
 • F-Stop: f/9
 • Exposure Time: 1/500 sec
 • ISO Speed: ISO-100
 • Focal Length: 200 mm
 • Metering Mode: Spot Metering
 • Handheld

Thank you very much for taking the time to have a look at my squared photo.

If you like what you see please press the like button, share and leave a comment. I read all my comments, and try to answer them all.

Stay safe and healthy. Till next time.

Have a Fabulous day.

Coreen

5 thoughts on “A Square Crop: 18 December 2021

  1. Ek is bly dat jy daarvan hou. Toe ek begin het fotografie het ek altyd na ander fotograwe se foto’s gekyk en gewonder wat hulle stellings was. Ek deel dit met graagte, as mens na my ouer foto’s se stellings kyk en my foto’s na ek my kursus voltooi het kan jy baie groot verskil sien.

   1. Ek doen my stellings redelik lukraak… het nog nooit ‘n kursus gedoen nie. My man is my mentor. Hy verstaan dit beter as ek🤣🤣
    Ek eksperimenteer ook baie en sien wat werk en wat nie.
    Wat ek wel uitgevind het is dat mens nie ‘n slegte foto kan regmaak met Photoshop nie!😵‍💫😵‍💫

    1. Toe ek begin het met fotografie het ek eendag ‘n photo walk gaan doen saam met ‘n Duitse fotograaf. Hy het my baie gehelp. Hy het vir my gesê ek het baie talent ek moet net my kamera leer ken en met lig speel. Hy het ook vir my gesê die dag wat ek ‘n foto neem en vir myself sê ek sal dit regmaak in photoshop daardie dag moet ek my kamera terug sit in my sak en huis toe gaan. Dit het by my gebly en tot vandag toe doen ek minimaal as dit by edit kom. Ek probeer die foto net so na as moonlik aan die werklikheid kry.